Huset B&B

Om Huset

Historie

B&B har til huse i en af de ældste, historiske bygninger i Grindsted. Ejendommen blev opført af murermester TH. Torbensen som Teknisk Skole og blev under den tyske besættelse brugt som kommandantbolig. I nyere tid har den været en del af Grindsted Privatskole.
I 2008 købte vi den dejlige ejendom, renoverede den og åbnede Bed & Breakfast her – Tæt på Billund med Lufthavn og LEGOLAND
Vi har altid godt kunnet lide at have ” huset fuld af gæster, ” både familie, venner og forretningsforbindelser. Da vi afhændede vores detailbutikker med LEGO, kunst og boligudstyr, kunne vi opfylde drømmen om et sted som HUSET B&B. På vore mange rejser rundt i verden, har vi hjembragt en del eksotiske ting, som giver indretningen i B&B personlighed og charme. Vi kan godt li´at tingene, som vi omgiver os med, har en historie.

“ Hygge is a feeling you cannot explain “

Nutid

Vi udvikler til stadighed konceptet – efter vore gæsters behov og ønsker. Vi er jo ikke et stort kæde-hotel, men et lille overnatningsted, som er i nær kontakt med vore gæster.

KONCEPT: HUSET B&B

Bed&Breakfast
Udlejning  af værelser i kortere og længere tid med og uden morgenmad.

Alle værelser har allergivenlige laminatgulve, gratis wifi, TV og eget bad med føn.

INDENDØRS FÆLLES FACILITETER:

Køkken/alrum:
Udstyret med køleskab, komfur, mikrobølgeovn m.m. så du selv kan lave mad og nyde en god kop kaffe eller te, som er gratis. Det er også her, der serveres morgenmad.
Opholdsstuen:
Møbleret med bord og stole, sofa, lænestole,TV og radio. Her kan du eller hele familien slappe af med en bog eller et af vore mange spil. Vi har også tænkt på børnene, som har deres eget legehjørne med LEGO m.m.

UDENDØRS FÆLLES AREALER:

Overdækket terrasse:
Med udgang fra køkken og stue. Her kan du opholde dig næsten hele året. Mange gæster nyder deres morgenmad her.
Gård:
Med gratis parkering og mange hyggekroge med havemøbler
Træterrasse:
Med grill og udekøkken.
Legeplads:
Med gynger, sandkasse, kæmpe ” legoklodser ” og køretøjer til de mindste.
Basketball
Petanque og keglebane.

BELIGGENHED:

HUSET B&B ligger midt i Grindsted kun 12 km fra Billund med LEGOLAND, Lalandia og Billund Lufthavn.
Vi bor kun 150 m fra busstationen, så du kan fint komme rundt uden egen bil. Bus til Billund hver time – til både LEGOland og Lufthavn. Samtidig ligger cafeer og butikker lige om hjørnet i gå-afstand.

Grindsted er beliggende i Jylland, midt i Danmark – med kun en times kørsel til Vesterhavet, Århus eller H.C. Andersen i Odense. Et centralt udgangspunkt for udflugter til mange oplevelser.

Fremtid

Vi håber også at kunne byde DIG velkommen i HUSET B&B
Den bedste anbefaling, som vi kan få, er når folk kommer igen – og vi har heldigvis mange stamgæster
På hyggeligt gensyn
Pia Schorling Overgård